Het is alweer 2015!

By: Joanne

11 februari 2015

0 Comments

Categories:

Het is alweer 2015!
2014 was voor ons weer een lekker druk jaar waarin we weer veel optredens hebben gespeeld. In de laatste 2 maanden van dat jaar hebben we er zo’n 5 weggetikt en dat was voor ons best even wennen, zo zie je elkaar wel heel vaak ineens :-p Gelukkig ging het allemaal goed en zijn we elkaar nog niet zat dus ook dit jaar gaan we weer net zo hard verder!

Vergaderingen zijn bij ons eens in de zoveel tijd vaste prik en hoewel we eind 2014 nog een vergadering gehouden hebben, begonnen we 2015 ook met een kleine vergadering, vooral over het repertoire. Zo hebben we gekeken wat we willen blijven spelen, waar we even een pauze op zetten en wat we er nieuw bij willen gaan spelen! Het resultaat is 3 sets, bestaande uit oud en nieuw werk waarop we ons de komende maanden gaan richten.

Het is alweer even geleden maar 1 november 2014 was het dan weer zover: Brugpop!
Voor het eerst in het nieuwe MFC en dat was toch wel even anders dan de andere jaren in het Dwarsgat. Voor ons dus ook flink uitzoeken hoe we alles neer moesten zetten, wat we deden met licht en geluid, barren en noem maar op. Zo hadden we dit jaar een hoop meer mogelijkheden en een hele grote ruimte tot onze beschikking waar we in konden werken. De evaluatie is inmiddels geweest dus we gaan dit jaar weer keihard aan het werk om alle punten die dit jaar top gingen, top te houden en de punten die om verbetering vroegen ook top te maken. We hebben er weer zin in!

Er komen weer optredens aan dit jaar en hoewel dat niet binnen nu en een maand is, hebben we al wel het een en ander vaststaan voor verderop in het jaar. Bij Agenda kunt u zien wat dat zoal is. Houd ‘m vooral in de gaten want er zou zomaar het een en ander bij kunnen komen!

Het gaat weer een mooi jaar worden, 2015!

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>