FAQ

Wat kost Through Time?

Niet de goedkoopste, niet de duurste, maar wel de leukste! Pas wanneer we precies weten wat de wensen zijn, kunnen we een exacte prijsopgaaf geven van onze kosten, maar denk aan een richtprijs van € 600,- voor een “standaard” optreden.


Hoelang speelt de band?

Normaal verzorgt Through Time een avondvullend optreden in 3 sets van ca. 50 minuten. Moeten wij langer of juist korter optreden? Geen probleem! Wij passen ons volledig aan het draaiboek aan.


Hoeveel op- en afbouwtijd is er nodig?

Wij zorgen ervoor dat alle apparatuur vóór het feest begint is opgesteld. Gemiddeld neemt de opbouw en soundcheck zo’n 2 uur in beslag en is er na afloop 1,5 uur nodig om alles af te breken.


Hebben jullie een podium nodig?

Het is geen ’must’, maar op het podium komt Through Time een stuk beter tot z’n recht. De nodige afmeting is afhankelijk van hoeveel publiek er aanwezig zullen zijn, omdat we voor een groter publiek ook een grotere installatie nodig hebben, het absolute minimum is 4×3 meter. Wij leveren alle techniek zoals de geluidsinstallatie en verlichting uit eigen huis.


Ik wil jullie eerst “live” zien. Kan dat?

Ja zeker! Bij alle openbare optredens ben je altijd welkom om te komen kijken, eventueel is het ook mogelijk om te komen kijken op een repetitie avond. Neem ‘contact’ op voor meer info.


Verzorgen jullie ook muziek in de pauzes?

Ja, wij kunnen indien gewenst de pauzes opvullen door muziek vanaf cd/mp3 af te spelen.


Hebben we invloed op de nummers die jullie die avond spelen?

Ja hoor! Mocht je binnen het repertoire voorkeur hebben voor bepaalde nummers, of zitten er een paar nummers in het repertoire waar je een hekel of een slechte herinnering aan hebt, laat het even weten en dan houden we daar uiteraard zoveel mogelijk rekening mee.

Calendar

maart 2018
m d w d v z z
« jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031