Een nieuwe zoektocht

By: Joanne

9 april 2015

0 Comments

Categories:

Gisteren plaatsten we nog op facebook dat we weinig nieuws hadden maar dat was niet helemaal waar. Deze prachtige donderdag lijkt ons de uitgelezen dag om dit nieuws bekend te maken:

Sander heeft helaas besloten te stoppen met Through Time.
Toen Sander zo’n 3 jaar geleden Tom kwam vervangen als drummer van onze band studeerde hij nog en woonde hij in Dwingeloo, waardoor elke woensdag van en naar Hoogeveen om te repeteren niet zo’n probleem was. Inmiddels zijn we dus een aantal jaar verder, Sander is vorig jaar naar Duiven verhuisd en dat is uiteindelijk de reden dat hij heeft besloten te stoppen. Het op en neer reizen elke woensdag, om maar niet te spreken van de optredens, begint hem aardig op te breken, wat natuurlijk heel begrijpelijk is. Het was voor ons dan ook niet een hele grote verrassing toen Sander met het nieuws kwam; we hadden ergens wel verwacht dat hij het reizen zat zou worden. We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat Sander weggaat want de afgelopen jaren hebben we met ontzettend veel plezier met ‘m op het podium gestaan. Daarnaast verzorgt hij het grootste deel van onze website en is hij aanspreekpunt voor aanvragen van optredens dus er valt met zijn vertrek toch een groot deel weg.
Voorlopig hoeven we het in elk geval nog niet zonder hem te doen, Sander heeft aangegeven met ons mee te willen spelen tot Brugpop in November en dan het stokje over te willen geven aan een nieuwe drummer. Dit is ook de reden dat wij voor nu nog niet actief op zoek gaan naar een nieuwe drummer. Natuurlijk staan we wel open voor geinteresseerden; als jij denkt een goede vervanger van Sander te zijn horen we dat graag via info@throughtime.nl.

Verder begint onze agenda weer lekker vol te lopen met optredens. Sommigen besloten, sommigen openbaar. We zijn ook dit jaar weer aanwezig op Trefpop en Brugpop, wel hebben we besloten om dit jaar niet te spelen op Slagpop. Aangezien we de afgelopen tijd druk zijn geweest met het instuderen van nieuwe nummers (op facebook zag u al Nena&Kim Wilde voorbij komen en in navolging van Cindy ook Joanne achter een keyboard) hebben we ontzettend veel zin om het podium weer op te klimmen om te laten horen wat we ervan gebakken hebben!

Over Brugpop gesproken: Ook dit jaar zijn wij weer druk met de organisatie van deze fantastische avond! De eerste draaiboeken zijn in de maak, er wordt nagedacht over inrichting en bands en ook de datum is inmiddels bekend. Deze laatste houden we nog heel even voor ons, maar houd de facebookpagina van Brugpop in de gaten voor dit nieuws!

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>