Drummerboy&Brugpop

By: Joanne

11 september 2015

0 Comments

Categories:

Jahallo, daar zijn we weer met een bericht!

In april, en wat lijkt het alweer lang geleden, plaatsten we nog een nieuwsbericht waar in stond dat Sander besloten had ons te verlaten en dat er dus weer hard gezocht werd naar een nieuwe drummer. Nou, die zoektocht is over hoor! We hebben een nieuwe drummer(boy) gevonden en wel in de vorm van Robert. We gaan nog niet teveel over ‘m prijsgeven, binnenkort wel meer over deze jongeman en op Brugpop horen jullie ‘m voor het eerst met ons meespelen. Sander heeft inmiddels z’n laatste repetitie erop zitten en zal enkel nog de optredens tot (en met) Brugpop met ons meespelen en dat betekent dus dat Robert z’n eerste repetitie met ons er ook al op heeft zitten. Natuurlijk mag een nieuw bandlid ook zijn stempel op de band drukken en dus hebben we hem gevraagd een aantal nieuwe nummers in te brengen en een aantal nummers te schrappen uit onze lijst. Houd ons in de gaten want die nieuwe nummers kunnen zomaar eens langskomen in de komende maanden!

Verder hebben we een prima zomerseizoen achter de rug. Waar we voorgaande jaren weleens een aantal weken niet konden oefenen vanwege vakanties viel dat dit jaar alleszins mee. Moest ook wel want we hadden het een en ander aan optredens staan. Ook nu hebben we nog het een en ander staan, 19 september staan we in de beeldentuin van de Tamboer in Hoogeveen, voor Hoogeveen live. 15 oktober spelen we op een bruiloft en 21 november is er natuurlijk weer Brugpop! Ook voor volgend jaar staat er al een optreden gepland: Ook in maart mogen wij een trouwdag afsluiten met een feestje.

Meer info over Brugpop vinden jullie overigens hier en hier.
We hebben weer een fijne line-up met BTBBAND, Allright, Jhonny&the Rockers en wijzelf dus we kunnen weer rekenen op een heerlijk feestje!
De kritieken en evaluaties van vorig jaar zijn meegenomen in de editie van dit jaar en dat betekent dat er zeker het een en ander gaat veranderen ten opzichte van vorig jaar, denk hierbij onder anderen aan de aankleding van de zaal. We kunnen er van alles over vertellen maar jullie kunnen het beter met eigen ogen komen aanschouwen natuurlijk, tot de 21e!

11898903_530876657077870_8585733112228914956_n

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>