De drummerboysaga continues…

By: Joanne

7 juli 2016

0 Comments

Categories:

Het zit ons niet mee!

Toen we gisteravond bij elkaar kwamen om te repeteren, meldde Robert al snel dat hij een mededeling had die niet zo heel leuk was. Misschien voelen jullie de bui al hangen: Robert heeft besloten te stoppen met Through Time.

Het ligt gelukkig niet aan ons, Robert heeft op dit moment veel andere dingen waar hij mee bezig is en kan daar de band op dit moment niet ook nog bij hebben. Er moet natuurlijk veel gerepeteerd worden en een en ander gaat nu even niet samen voor Robert. Uiteraard balen we daar enorm van want zo lang geleden is het niet dat hij erbij kwam. Ondanks deze tegenslag hebben we zeker begrip voor de situatie van Robert en willen we hem bedanken voor de gezellige maanden die we met elkaar gespeeld hebben!

Robert stopt per direct en dat betekent dat wij op dit moment voornamelijk bezig zijn met het regelen van vervanging voor de optredens die al staan.

Maar nu dan? Check snel facebook want daar staat weer een prachtig berichtje op dat gedeeld kan worden. Het zou fantastisch zijn als we heel binnenkort met een nieuwe drummer aan de slag kunnen die net zo enthousiast is als wij!

Leave a Reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>